BRM 200 Heerlen : Ardennen trip

08-08-2020 @ 09:00 - 22:30

Ardennentrip 200 km met 3011 hm

Geheel nieuw in het zuiden deze pittige Ardennen klassieker. Deze tocht voert u over de wegen van de Ardennen klassiekers van de Profs zoals Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl. Met de nodige beklimmingen zoals de Barraque Michel het oude en nieuwe gedeelte met als hoogste punt dat ligt op 674 mtr. Ook een schitterende beklimming van de Cote de Maquisard  met een lengte van 3 km met een stijgingspercentage van gemiddeld 6% en de Haute Levee beklimming vanuit Stavelot. In dit dorp kunt u een pauze maken en genieten van de echte Belgische rijstevla, met punten van wel 25 cm. lengte. Maar onderweg zult u nog genoeg kuitenbijters tegen komen die geen naam hebben maar die wel op den duur zult gaan voelen. Tot slot zult u nog In Nederland de Eijserbosweg moeten bedwingen om weer te eindigen in Heerlen. Maar het zijn niet alleen de beklimmingen die aanspreken in deze tocht, ook het afwisselende landschap met de pittoreske Belgische dorpjes zijn een ware lust voor het oog.

Namens de organisatie, veel succes

Lees hier de extra maatregelen ivm COVID19

Het aantal deelnemers is beperkt tot 100, lees de regels.
Leden van Randonneurs NL kunnen tot en met 17-7-2020 inschrijven onder lidnummer (en juiste clubnummer) en direct afrekenen.
Na 17-7-2020 kunnen niet leden zich inschrijven, met NTFU lidnummer krijg je korting, en kies daarbij de juiste club of kies individueel.
Niet betaald is niet ingeschreven.

.

[GPS tracks worden uiterlijk een week voor het brevet hier beschikbaar gesteld]

Datum:
08-08-2020