BRM 600 Boekelo: Sauerland

Het 600 km brevet van Boekelo is het enige brevet vanuit deze startplek wat echt klimwerk in zich heeft. De hoogtemeters bevinden vooral in het midden. De route zal zoals altijd naar het Sauerland gaan. Prachtige wouden, klimmen, afdalingen, stuwmeren en riviertjes is wat deze toch domineert. We zullen niet iedere klim die we kunnen… Read More »

BRM 200 Bunnik: Kriskras en op en af

Stayokay Bunnik Rhijnauwenselaan 14, Bunnik, Nederland

Voor draaien en keren afreizen naar Limburgs Mooiste of de Amstel Gold? Welnee, dat kan ook in het hart van Nederland, rondom en over het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bovendien ben je midden juli te laat voor die grote Limburgse toertochten. Voor wie het wat kleinschaliger wil, kom gezellig naar Utrecht. Om niet compleet draaierig… Read More »

BRM 300 Bergen: Van Eijsden tot de Mokerhei

Eetcafe Jaykes Aijerdijk 1, Bergen (L)

In 1977 kwam er een antwoord tegen de opmars van de Hollande Carnavalshits. Nadat liedjes met veelzeggende titels als "Willempie" (1976), "Worstjes op mijn borstjes" (1975) en "Als het gras 2 kontjes hoog is" (1976) kwam er in 1977 in Geleen het Limburgs Vasteloavesleedjes Konkoer (LVK). De eerste winnaar was Jean Innemee met "van Eijsde… Read More »

BRM 200 Heerlen: Ardennentrip

SnowWorld Landgraaf Witte Wereld 1, Landgraaf, Nederland

Iets aangepaste versie van deze pittige Ardennen klassieker. Deze tocht voert u over de wegen van de Ardennen klassiekers van de Profs zoals Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl. Met de nodige beklimmingen zoals eerst het oude gedeelte van Barraque Michel, waar in het begin van de beklimming een heerlijke natuurlijk bron met drinkwater ligt en… Read More »

BRM 300 Valkenswaard: Fietsen doe je in het zuiden

Fietscafe De Bel Markt 26, Valkenswaard, 5554 CC, Nederland

Zoals de laatste jaren gewend, worden er jaarlijks vanuit Valkenswaard minimaal 2 BRM’s georganiseerd. Waarbij we proberen elk jaar wel nieuwe routes uit te zetten. Dit is de 1e georganiseerde 300K rit vanuit Valkenswaard. We gaan pal Zuid naar Peer in Belgisch Limburg, vervolgen oostelijk richting de Maasvallei. We passeren Maaseik, Maasmechelen en Maastricht. Zuid-Limburg… Read More »

LRM 1200 Deventer: Hanze 6-9-6

Voor meer informatie zie / For more information see: https://randonneurs.nl/hanze-6-9-6/

LRM 2100 Deventer: Hanze 6-9-6

Voor meer informatie zie / For more information see: https://randonneurs.nl/hanze-6-9-6/

BRM 200 Heerlen: Drielanden

SnowWorld Landgraaf Witte Wereld 1, Landgraaf, Nederland

Deze geheel nieuwe rit vanuit Landgraaf zal u kennis laten maken met de schoonheid en van de natuur in de gebieden Zuid-Limburg, Ardennen en het mooie Eifel gebied. De aanloop zal rustig verlopen om via Valkenburg en Maastricht vis Eijsden de uitlopers van de Ardennen u voor te bereiden op de schitterende hellingen in de… Read More »

BRM 200 Zuidlaren: Gravel

Klasbak Brinkstraat 2-a, Zuidlaren, Nederland

De route gaat vanuit Zuidlaren door de kop van Drenthe naar de westkant van de provincie Groningen. We rijden over klinkerwegen, fietspaden, asfalt, maar ook over oude boerenwegen, grind- en schelpenpaden. Via het Fochteloërveen rijden we Friesland in en via het Drents-Friese Wold rijden we Drenthe weer in. Ook het Nationaal Park Dwingelderveld ligt op… Read More »

↑ Top of Page