Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 200 Eindhoven NL- Rondje Brabant

20-10-2018 @ 09:00 - 22:30

Start / finish – Gasfabriek 3 (ingang NRE terrein) – 5613 CP Eindhoven *

Vanaf 8.00 uur welkom bij Velosoof en om 9.00 uur starten we

Vanuit Eindhoven (start bij Wielercafe Velesoof) door bosrijk gebied nog iets verder naar het zuiden van Brabant. Via een klein stukje van België (Achelse Kluis) buigen we vervolgens af naar het noorden. De koers wordt gezet op dwars door Brabant naar de Drunense Duinen. Halverwege is in Middelbeers de eerst vrije controle op de route. Na de Drunense Duinen is de route al halverwege. Een mooie stop bij de Ijzeren man in Vught om hier een controlestempel  op te pikken en lekker wat te eten en/of drinken.

Na Vught gaat de route door de Bossche Broek en komt de route uit bij het provinciehuis Den Bosch. Vanuit daar buigt de route weer naar het zuiden af en via het kanaal de Zuid Willemsvaart gaat de route naar Veghel. Om vervolgens Erp, de Mortel en Bakel aan te doen. In Bakel is de laatste vrije controle. Na Bakel, en door Deurne heen, kom je boven Someren bij de Somerense Heide. Je rijdt door het bos naar Heeze, onder Geldrop door en dan naar Eindhoven. Tussen Geldrop en Eindhoven rijdt je nog door het natuurgebied Gijzenrooi heen.

De start is om 9 uur waardoor in het licht gestart kan worden. Zonsondergang is tussen 18:30 en 19uur. Het is hierdoor zeer aan te bevelen om goede verlichting bij te hebben. Het laatste stuk door het natuurgebied Gijzenrooi is rond dit tijdstip al redelijk donker. De route is verder nagenoeg vlak.

* parkeertip: gratis parkeren kan op de kanaaldijk. Met navigatie het adres Kanaaldijk-Noord 1A, 5613 DH Eindhoven aanhouden, dan kom je bij een parkeerterrein uit. Het is ongeveer 4-5 minuten fietsen naar en van de Velosoof


Gegevens

Datum:
20-10-2018
Tijd:
09:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Wielercafé Cyklist
Gasfabriek 3 (ingang NRE terrein)
Eindhoven, 5613 CP Nederland
+ Google Maps

Organisator

Frank Zwanenberg
E-mail
bordeaux@randonneurs.nl
↑ Top of Page