Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BRM 200 Zwolle: Bos’n, bult’n en ‘n diek

05-02-2022 @ 09:00 - 22:30

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Mercure-hotel of op de Carpool plek 100 meter verderop bij de rotonde.
De route gaat zoals de naam aangeeft door bossen, over heuvels en langs dijken. Bij Hattemerbroek en Hattem krijgen we al de eerste bossen en heuvels. Daarna regelmatig kleinere beklimmingen langs onder andere Tongeren, Epe, Gortel en Vierhouten. Daarna volgt al snel de eerste controle in Uddel.
Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is het volgende doel. Een lange klim na Uddel brengt ons bij het “dak” van de route op 100 meter boven NAP. Daarna volgen Hoog Soeren en Assel. De route gaat verder langs Ugchelen en Hoenderloo. 10 km na Otterlo volgt de tweede controle is in Schaarsbergen.
Na de pauze blijven we langs het Nationaal Park fietsen en komt er een open stuk tot Deelen. Daarna komen we weer bij Hoenderloo en vervolgens gaat het verder naar het noordoosten via Loenen, Klarenbeek en Wilp. De derde controle is dan bij Steenenkamer, het Gelderse deel van Deventer.
Na Deventer zal de dijk langs de IJssel worden gevolgd, terug naar Zwolle.
Het is nog maar februari, ook het winterweer kan behoorlijk invloed hebben deze dag. Denk dus aan voldoende kleding en goede verlichting!

[De inschrijving gaat ongeveer een maand voor de datum van het brevet open]

[GPS tracks worden circa een week voor het brevet hier beschikbaar gesteld]

Gegevens

Datum:
05-02-2022
Tijd:
09:00 - 22:30
Evenement Tags:

Organisator

Eva Jacobs
E-mail:
dronten@randonneurs.nl

Locatie

Mercure Zwolle
Hertsenbergweg 1
Zwolle, 8041 BA
+ Google Maps
↑ Top of Page