Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 300 Heerlen – Maas en Mijn route

23-03-2019 @ 09:00 - 24-03-2019 @ 05:00

Maas en Mijn route 301 km

Vertrek vanuit:
SnowWorld Landgraaf
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf

Op zaterdag 23 maart zal het eerste 300km brevet in het zuiden van Nederland verreden worden. Vanaf het vertrek bij SnowWorld in Landgraaf zal de route verder gaan door het Zuid-Limburgse landschap om via Gulpen aan de eerste beklimmen te beginnen, de Koning van Spanje. Via het plateau van Landsrade bereiken we de Voerstreek. Na de afdaling naar Aubel zullen we binnendoor rijden, met enkele pittige klimmetjes om zo in Battice uit te komen voor de eerste controle stempel te halen bij een heerlijke Boulangerie op 44 km. We rijden nu 300 mtr terug en slaan dan links af om vervolgens via de Ravel 5-L38 via Micheroux en Fleron deze weer te verlaten om dan via de oevers van de Vesdre en de Maas na 130 km het alom bekende Namen (Namur) te bereiken.

Ook hier weer even over de brug bij de Brasserie Le 500 een stempel halen. Mag natuurlijk ook ergens anders in Namen. Na de afdaling van de Citadel gaan we via Ravel 2 richting het Noorden om deze dan in Halen te verlaten.  Nu verder naar het Noordelijkste puntje om na 215 km Beringen te bereiken, waar we de derde stempel moeten halen, en waar we zuidwaarts rijden. Er zijn op de route diverse mogelijkheden Pizzeria’s of nachtwinkel. Of anders in het centrum.    

Dit is een vrije controleLet wel deze stempel is bepalend voor Homologatie van de tocht.

Na Beringen rijden we via Heusden-Zolder door diverse natuurgebieden richting Houthalen, Opgrimbie en Rekem waar we via Kotem de Nederlands grens passeren. Na het passeren van de grens met Nederland rijden we via het “vlakke gedeelte” van Zuidlimburg via Elsloo en Wijnandsrade richting de finish waar we na 310 km eindigen waar we ook gestart zijn bij SnowWorld.

Bewaakt parkeren is mogelijk bij de startlokatie van SnowWorld tegen een tarief van € 3,- (gehele dag). Penning te verkrijgen bij de start aan inschrijftafel. Mogelijk zal er gezorgd worden voor een bewaakte fietsenstallen voor het vertrek.

Het is nog maar maart, ook het winterweer kan behoorlijk invloed hebben deze dag, vooral in de Voerstreek en Zuid-Limburg. Denk dus aan voldoende warme en reflecterende kleding, en een goede verlichting!

Wij wens u dan ook een plezierig en veilige tocht toe.


Gegevens

Begin:
23-03-2019 @ 09:00
Einde:
24-03-2019 @ 05:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

SnowWorld Landgraaf
Witte Wereld 1
Landgraaf, 6372 VG  Nederland
+ Google Maps

Organisator

Maastricht
E-mail:
maastricht@randonneurs.nl
↑ Top of Page