Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 300 Bunnik NL

07-10-2017 @ 08:00 - 08-10-2017 @ 04:00

Voorlopige route, de download komt beschikbaar na controle van de route

Zou er in Oktober een mooier avontuur zijn dan te fietsen over hoge dijken en langs brede rivieren? 300 kilometer over stille polder wegen en goed begaanbare fietspaden door een gevarieerd landschap. Met als hoogte punten de laaglandse dorpjes met hun ophaal bruggen. Langs of door de nu verstilde regio centra van weleer, de mooie vestingstadjes met hun karakteristieke marktpleinen.

De weg neemt ons mee langs bijzondere plekken zoals de Biesbos, Dordrecht, Kinderdijk, Groot Ammers, Vreeswijk en  Bunnik.  Het altijd winderige Zeeland waar we over de Oosterdam naar Oude Tonge fietsen en  vervolgens over de Haringvliet brug door naar de Hoeksche Waard.

Je zou gek zijn als je niet mee reed! De meeste van ons hebben dan al een seizoen lang gereden en zijn klaar om met deze mooie rit langzaam de donkere wintermaanden in te gaan. Let op : 7 oktober gaat de zon om 19:00 * onder en nog geen uur later is het dus donker.

Voor de meeste rijders zou een reflexie vestje en verlichting geen overbodige luxe zijn goede kans dat we na een paar koffie stops, lunch en diner pas na donker weer terug zijn. Voldoende warme / regen kleding spreekt natuurlijk vanzelf. Het kan eind oktober al verrassend koud zijn afhangkelijk van het weer, hou dit voor de rit goed in de gaten.

En vergeet niet, in Kinderdijk groet men elkaar tegenwoordig met “NI HAO …” ook na zonsondergang.  Het is geen race en niets staat je in de weg  om er een mooie gezellige tocht van te maken.

* http://zonsondergang.info/
Gegevens

Begin:
07-10-2017 @ 08:00
Einde:
08-10-2017 @ 04:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Stayokay Bunnik
Rhijnauwenselaan 14
Bunnik, 3981 HH Nederland

Organisator

Frank Zwanenberg
E-mail
bordeaux@randonneurs.nl
↑ Top of Page