Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 300 Bunnik: Bruggentocht

12-08-2023 @ 09:00 - 13-08-2023 @ 05:00

Wij komen heel wat bruggen tegen, over kanalen en de grote rivieren. Wij rijden door de polders,
tussen de Rijn en de Merwede naar Dordrecht. Controle 1 is bij het tankstation langs de A16. Daar kan je met de fiets het station oprijden. En daar kan je een foto met fiets erop, van het benzinestation maken of een stempel vragen. Je kunt er ook eten en drinken kopen.

Na de controle fietsen wij over de langste brug van deze tocht de Moerdijkbrug. De brug onderdoor het Brabantse land in. In deze provincie rijden wij langs landbouw- en veeteelt-gebieden en door mooie bossen. In Oisterwijk is de tweede controle: een foto van de molen met fiets. Na Oisterwijk kom je een boerderij tegen met waterbuffels, prachtige dieren. In Heeswijk-Dinter is controle 3: een foto van de kerk met je fiets. Bij de brug over de Maas bij Gennep is controle 4. Een foto van het plaatsnaambord Gennep. Na Gennep krijg je de enige klim. Boven op de klim rechts af, dan krijg je een stuk door Duitsland, Door de plaats Kranenburg. Bij Nijmegen, de Waalbrug over naar Arnhem.
In Arnhem is controle 5 bij McDonald’s: een foto met fiets of een stempel. Als je daar na 22:00 bent, dan kan je nog wat eten kopen, want in het vervolg van de rit kan je dat niet meer. Dan nog Scherpenzeel en langs Zeist, waar je langs het KNVB-hoofdkwartier fietst, en door naar Bunnik waar de StayOkay het eindpunt is.

Startkaarten afhalen vanaf 8:00. Voor de start kunt U een kop koffie of thee halen bij de bar op kosten van de vereniging. Deze route is zeer geschikt voor velomobielen en is de laatste trainings rit voor Parijs-Brest-Parijs.

Gegevens

Begin:
12-08-2023 @ 09:00
Einde:
13-08-2023 @ 05:00
Evenement Tags:

Organisator

Mart Voordenhout
E-mail
maasland@randonneurs.nl

Locatie

Stayokay Bunnik
Rhijnauwenselaan 14
Bunnik, 3981 HH Nederland
+ Google Maps
↑ Top of Page