Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 200 Zwolle NL- Boss’n Bult’n & ’n Diek

10-02-2018 @ 09:00 - 22:30

Op zaterdag 10 februari wordt het eerste brevet in 2018 vanuit Zwolle georganiseerd, genaamd: Bos’n, Bult’n en ’n Diek.

Let op ,de start- en finishlocatie is gewijzigd !!!!

Dit is: Mercure Hotel: Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle.

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Mercure-hotel.

Bij  Mercure Hotel  kan je tegen het een gereduceerd tarief  van € 75,00 per kamer per nacht inclusief ontbijt overnachten. De aanbieding geldt voor de nachten van 9 en 10 februari, de maximale bezetting is 2 personen per kamer. Wil je hier gebruik van maken bel het hotel of mail (H2109-SB@accor.com) onder vermelding van Randonneurs Nederland. Daarnaast biedt Mercure Zwolle na afloop van het brevet een 3-gangen menu aan voor € 25,00 per persoon, reserveren is niet nodig.

De route gaat zoals de naam aangeeft door bossen, over heuvels en langs dijken. Via Hattem gaat het naar het zuiden in de richting van Epe en verder naar Vierhouten en Uddel. Eerste controle is bij ‘Op de Brink’ in Elspeet.

Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is het volgende doel. De tweede controle is bij Pannenkoekhuis Strooper in Schaarsbergen.

Na Hoenderloo gaat het verder naar het noordoosten langs Klarenbeek. In Klarenbeek zal dit jaar op deze dag weer een carnavalsoptocht plaatsvinden. Houd verkeersregelaars in deze plaats in de gaten. Bij Deventer zal de dijk langs de IJssel worden gevolgd, terug naar Zwolle. Hier is ook de derde controle bij het tankstation van Shell.

Het is nog maar februari, ook het winterweer kan behoorlijk invloed hebben deze dag. Denk dus aan voldoende kleding en goede verlichting!

Starttijd en laatste finishtijd:
09:00 uur en 22:30 uur

Vanaf 08:00 uur ben je welkom !!!


 

Gegevens

Datum:
10-02-2018
Tijd:
09:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Wijnand van der Schee
E-mail
groningen@randonneurs.nl

Locatie

Mercure Zwolle
Hertsenbergweg 1
Zwolle, 8041 BA
+ Google Maps
↑ Top of Page