Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

BRM 200 Valkenswaard : Pretparkentocht (zaterdag)

05-06-2021 @ 08:00 - 21:30

[De inschrijving sluit woensdag 2 juni om 23:59 uur.]

We vertrekken vanuit fietscafé “de Bel”. Bij Eindhoven fietsen we over de Hovenring en de nieuwe fietsbrug over de A2/N2. In Oirschot gaan we over de nieuwe fietsbrug. Via Oisterwijk vervolgen we onze weg richting de Loonse- en Drunense duinen. Dan komen we bij ons eerste doel: De Efteling te Kaatsheuvel.

Vanuit daar rijden we oostelijk, ten noorden van de Loonse- en Drunense duinen, richting Cromvoirt. Nadat we Vught gekruist hebben, rijden we vervolgens naar Sint Michielsgestel, Schijndel, Veghel, Handel en De Rips. We verruilen het Brabantse land even voor het Limburgse. We rijden dan richting Toverland, het 2 e pretpark van onze tocht.

Vanuit de Peel rijden we uiteindelijk weer richting de Brabantse Kempen, waar het leven altijd goed is en we even lekker kunnen nagenieten van deze mooie tocht!

Merk op dat als je inschrijft voor de zaterdag dat je alleen gehomologeerd wordt als je de tocht op zaterdag voltooid!

Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke richtlijnen die moeten gerespecteerd worden:

 • Blijf thuis als je verkouden bent of koorts hebt.
 • Vermijd nauw contact en respecteer de afstand van 1½ meter
 • Spugen en fluimen wegblazen is niet toegestaan.
 • Vergeet niet een mondmasker en handschoenen voor onderweg, er kunnen situaties voorkomen waarbij het gebruik verplicht is.
 • Neem een eigen pen mee.
 • Neem kennis van en respecteer de coronaregels in Nederland. In het bijzonder, als je niet in Nederland woont, dan kan er een quarantaineverplichting zijn bij binnenkomst van Nederland of een recente negatieve coronatest (of vaccinatie). Een zelfde regeling kan van kracht zijn bij terugkomst in het thuisland.

 • PARKEERAANWIJZINGEN

  In verband met diverse wegwerkzaamheden in en rondom Valkenswaard, vriendelijk verzoek om te parkeren op en nabij Sportpark Den Dries in Valkenswaard, Pastoor Heerkensdreef. Dit is max. 5 minuten fietsen van startplaats, maar het is wel gratis.
  Daarnaast willen we niet dat in het centrum van Valkenswaard veel parkeerplaatsen vanaf 07.00 uur tot 18.00 uur ingenomen worden door ons wielrijders. En, het centrum / de Markt is in Valkenswaard voor verkeer volledig afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden.

  ROUTEBESCHRIJVING

  Vanuit het Noorden:
  A2 vanuit Utrecht/Amsterdam, bij Best aanhouden N2 Waalre – Veldhoven, afslagen 29 t/m 33: weg vervolgen 14 km, afslag 33, Waalre.

  Vanuit het Westen:
  Vanuit A58 Breda/Tilburg: eerst Maastricht-Venlo-Eindhoven aanhouden, meteen daarna N2 Waalre-Veldhoven-Eindhoven, afslagen 29 t/m 33: weg vervolgen 14 km, afslag 33, Waalre.

  Afslag 33, Waalre, onderaan rechts aanhouden, Valkenswaard.

  Weg 5 km volgen, bij 1e stoplicht in Valkenswaard rechtsaf.

  Na 1 km rechtsaf Pastoor Heerkensdreef.

  Einde straat aan rechterzijde, nabij Corona testlokatie, is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, en gratis.

  [De inschrijving is gesloten.]


  Gegevens

  Datum:
  05-06-2021
  Tijd:
  08:00 - 21:30
  Evenement Tags:

  Locatie

  Fietscafe De Bel
  Markt 26
  Valkenswaard, 5554 CC Nederland
  + Google Maps

  Organisator

  Erik Smolders
  E-mail
  eindhoven@randonneurs.nl
  ↑ Top of Page