Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BRM 600 Merselo NL- Mooi Nederland

07-07-2018 @ 08:00 - 09-07-2018 @ 00:00

Deze 600 doorkruist bijna alle landschappen en vergezichten, die Nederland rijk is en laat zien hoe mooi Nederland is.

Na Aarle-Rixtel gaat het langs het Wilhelminakanaal tot Haghorst. Daarna richting Baarle Nassau/Hertog. Binnen 1 km. ga je daar enkele keren de grens met België over en weer terug.
Na 100 km. is in Zundert de 1e controle.

Op het Goese Sas laat ik de deelnemers vrij in het kiezen van de horecagelegenheid: Het Sas 1 of ‘t Loze Vissertje.

De sluisovergang daar is met de racefiets wel te doen, maar voor een velomobiel wat smal, vandaar een extra track in rood over Wilhelminadorp.
Na Goese Sas ligt een stukje onverhard. Links daarvan kun je door het gras, dat is wel zo comfortabel. Je mag ook de binnendijkse weg nemen, maar je mist dan het schitterende uitzicht, dat je op het buitendijkse pad hebt. In Zierikzee is het voor velomobielrijders aan te raden om de Oude Haven heen te rijden en niet over het bruggetje, dit om mogelijke schade aan de onderkant van je voertuig te vermijden. Vandaar de rode track.

Ook deze keer kunnen we bij Jan Pieter Broekhoven in Delft terecht voor een (gratis) hapje, een drankje en een controle.

Op 306 km. heb ik een waypoint gezet bij Stay Okay Noordwijkerhout voor de deelnemers, die halverwege in een bed willen slapen. Je moet het wel zelf regelen.
Het 24u tankstation aan de A200 bij Haarlemmerliede is een prima mogelijkheid om tussentijds te fourageren. Ik heb het van een waypoint voorzien. Wel even opletten, het smalle toegangspoortje rijd je zo voorbij.

De veerpont over het Noordzeekanaal is nog steeds gratis voor fietsers en vaart 24/7.

De McDrive net even buiten Lelystad is 24 u. per dag open. De track Hoorn-Stroe is behoorlijk lang, dus als je trek hebt, kun je daar terecht.
Voor de snelle fietsers zal de controle in Berg en Dal nog dicht zijn. In dat geval voldoet een fotocontrole.
Er zijn 2 verplichte fotocontroles, die aan de finish getoond dienen te worden. De 1e bij de Uitkijktoren ten Noorden van Ouddorp, de 2e bij Hotel Duinoord in de duinen achter Wassenaar.

Tenslotte: wil de snelste rijder zich melden, als hij in Well op de controle is, zodat wij ons kunnen voorbereiden op zijn komst aan de molen.

Gegevens

Begin:
07-07-2018 @ 08:00
Einde:
09-07-2018 @ 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Jan van Osch
Telefoon:
+31 613-387958
E-mail:
merselo@randonneurs.nl

Locatie

Molen Nooit Gedacht
Grootdorp 93
Merselo, 5815 AN Nederland
+ Google Maps
↑ Top of Page