Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRM 200 Overveen NL

19-08-2017 @ 09:00 - 22:30

Deze fietstocht start met een klein klimmetje over het beroemde Kopje van Bloemendaal. Hierna verlaat de route de duinen, en wordt het Noord-Hollandse polderland opgezocht. In Hoorn is de eerste controle. De tweede controle is in Lelystad. Maar om daar te komen moet de lange Houtribdijk nog worden overgestoken. Na Lelystad volgt de beruchte Oostvaardersdijk, waar de natuurfilm ‘De nieuwe wildernis’ is opgenomen. 

Dan over de brug naar Muiden, waarna langs kleine riviertjes naar Ouderkerk wordt gereden. Vanaf daar wordt de Amstel gevolgd tot Uithoorn. Hier is de laatste controle voor de finish. Na Uithoorn gaat de route dwars door de Haarlemmermeerpolder naar Cruquius. Dan nog maar een klein stukje terug naar Overveen.


Loetje (start/finish) heeft een klein parkeerterrein, het is niet de bedoeling dat we daar parkeren. Dan staat het de hele dag vol. Direct naast Loetje is het betaald parkeren, maar vlakbij is de afslag naar de Hospeslaan. In die straat, en de zijstraten, mag gratis geparkeerd worden. 

 
Gegevens

Datum:
19-08-2017
Tijd:
09:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Ernst Huijboom
E-mail
amsterdam@randonneurs.nl

Locatie

Loetje Overveen
Bloemendaalseweg 260
Overveen, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
↑ Top of Page