BRM 300 Zeeland: De Eilanden

Hotel Brasserie Smits Wilhelminastraat 90, Wemeldinge, Nederland

Met dit brevet doen jullie een aantal “eilanden” van Zuid-west Nederland aan. We starten vanuit Wemeldinge op eiland Zuid-Beveland en gaan richting Schore. Via de zak van Beveland komen we… Read More »

BRM 200 Amsterdam: Middelpunt

Bluey's Coffe & Kitchen Eef Kamerbeekstraat 182, Amsterdam, Nederland

We hebben brevetten die naar het laagste punt van Nederland gaan, naar het meest oostelijke punt en het meest westelijk punt. Nu hebben we de kans naar het hart van… Read More »

BRM 300 Heerlen: Maas en Mijn

SnowWorld Landgraaf Witte Wereld 1, Landgraaf, Nederland

Op zaterdag 23 maart zal het eerste 300 km brevet in het zuiden van Nederland verreden worden. Vanaf het vertrek bij SnowWorld in Landgraaf zal de route verder gaan door… Read More »

BRM 300 Zwolle: Startpunten

Mercure Zwolle Hertsenbergweg 1, Zwolle

Hotel Mercure biedt ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met de fiets. De route gaat eerst richting het noorden via Nationaal Park Weerribben-Wieden, dwars door Nationaal Park Drents-Friese Wold en… Read More »

BRM 400 Zeeland: Heuvelland

Hotel Brasserie Smits Wilhelminastraat 90, Wemeldinge, Nederland

Deze 400 staat in het teken van polders, water en heuvels. De route voert van het startpunt Smits Brasserie in Wemeldinge naar Antwerpen langs het Schelde-Rijnkanaal, langs de Schelde in… Read More »

BRM 600 Groningen: Saxenros

P+R Meerstad Driebondsweg 1, Groningen, Nederland

Het Saksenros is het witte paard dat op de vlag staat van Twente, maar ook op vlag van de Duitse deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen. De meestvoorkomende verklaring is dat het… Read More »

BRM 400 Amsterdam: America

Rijd genoeg in Nederland en je zult een paar plaatsen tegenkomen met namen die je misschien niet zou verwachten. Een Zurich in Friesland, een Engeland in Overijssel, een Turkeye in… Read More »

BRM 200 Bunnik: Boeken en Koeken

Stayokay Bunnik Rhijnauwenselaan 14, Bunnik, Nederland

We gaan vanuit Utrecht op verkenning. Maar liefst over de heuvelrug èn de Veluwe, en dan naar een locatie die om onbegrijpelijke redenen nog nauwelijks door de Randonneurs is aangedaan.… Read More »

BRM 300 Boekelo: Oostvaardersplassen

Cafe De Buren Beckumerstraat 2, Boekelo, Nederland

Nederland heeft een zeer groot scala aan landschappen te bieden. Dat is het centrale idee achter dit brevet. Vanuit Boekelo gaan we via het Twentse cultuurlandschap naar het westen. Bij… Read More »

BRM 600 Zeeland: Opaalkust

Hotel Brasserie Smits Wilhelminastraat 90, Wemeldinge, Nederland

We vertrekken vanuit Wemeldinge naar Vlissingen over Zuid-Beveland en Walcheren. In Vlissingen nemen we de pont naar Breskens, vanwaar we via Sluis langs de Damse vaart naar Brugge gaan. Bij… Read More »

↑ Top of Page